VÍZÓRA ÁTÉPÍTÉS, MAGASAN LÉVŐ
MÉRŐK ÁTÉPÍTÉSE

Szabálytalan kiépítés miatt a lakás mellékmérő átépítésére kötelezte Önt a víz szolgáltató? Nem jó hír, de van egyszerű és gyors megoldás.

Nálunk 2,3,4 vagy több mérős lakások esetén a mérőcsere díja jelentősen kedvezőbb egy mérőre számítva.

Amennyiben összefog lakótársaival és elfogadják az általunk felkínált időpontot, akkor 10 lakás csoportos mérőcseréje esetén már jár a cégünk által felkínált 5%-os árkedvezmény.

Szolgáltatási területek

Budapest és vonzásköre

Tököl

Szigetszentmiklós

Halásztelek

Százhalombatta

Szakértelem

A Lápoldal Kft. munkatársai vizsgázott, tájékozott szakemberek, akik nagy rutinnal rendelkeznek a kiépítésekkel kapcsolatban, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a későbbiekben sem lesznek kellemetlen meglepetések a helytelen kialakításból adódóan.
KAPCSOLAT

Jogosultság

A Lápoldal Kft., mint a Fővárosi Vízművek Zrt. szerződött partnere az Ön megrendelése alapján jogosult elvégezni a vízórák, mellékvízmérők kötelező cseréit, kiépítését, átépítését, üzembe helyezését.
KAPCSOLAT

Problémamegoldás

Amennyiben a mérő magassága miatt – vagy egyéb okból – átépítés szükséges, szakembereink oly módon végzik el a szükséges átalakításokat, hogy az 100%-ban megfeleljen a Fővárosi Vízművek szabályzatának, így ebből Önnek, ne keletkezzen további problémája.
KAPCSOLAT